Lediga jobb

Välkommen till Svensk Bilmäklare!


  Mer bil för pengarna - Mer pengar för bilen


BILMÄKLARE SÖKES!Om rollen


Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad bilmäklare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med förmedling av begagnade bilar av våra uppdragsgivare.Du är våran ansikte utåt därför är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Din profil


Vi söker dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som bilmäklare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!


B-körkort fodras.

5års dokumenterad bilförsäljnings erfarenhet fodras.


Vi erbjuder ett spännande arbete i ett mindre företag med goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.Välkommen med din ansökan!


Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!


Sista ansökningsdag 2020-06-30

Vi har 1000 tals nöjda kunder sedan år 2013

Mer lönsamt än den traditonella bilhandeln

                                                 

                                                       Sälja bilen? Vi hjälper dig!


                                                               Mer bil för pengarna - Mer pengar för bilen


Copyright © Alla rättigheter förbehållna